Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НОВИНИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ЧАС
    5-ър плет плете. През три пръта преплита. Плети,5-ре,плети.
    5-ков нямало вече да пази на вратата на левски.
    Мъри Стоилов купува апартамент на 5-те кюшета.
    Съдията беше 5ераст
    Живко Миланов ще се жени в църквата "Света 5-ка".
    ПОЯСНЕНИЕ:
    Апартамента на Мъри Стоилов бил до 5-те кюшета, но на ул. Шандор 5-ьофи
    До края на деня, ръководството на Левски ще излезе с 5-иция, относно строежа на новия стадион на отбора в село 5-ърч.
    Указ на президента: Всички насковци да станат 5-ьовци.
    Бойко Борисов ще бъде 5-ко На5ов.
    Името на отбора няма да бъде вече Левски, а Капитан 5-ко Войвода.
    Отборът на Левски ще кацне с полет от Барселона чак в 5-ък
    Собственикът на в-к „Стандарт"-Тодор Батков е направил запитване за закупуването на вестниците на 5-ьо Блъсков.
    Гошо 5-ков се пипа по 5-ите.
    Подуенско 5-ролно, 5-но се разля в Каталунския залив.
    Отнесоха ни като 5-льо-ябълка 5-ровка.
    С букет от 5-унии очаква Илиана Раева своя съпруг.
    Подуенските 5-лета си плюха на 5-ите.
    С трепет публиката чула-мача свърши ПЕТ на НУЛА.
    Левски ще поемат шефство над 5-и „Б" клас на 5-о помощно училище с класна ръководителка 5-ранка 5-кова.
    Обрат в предизборната борба-5-ър Стоянов ще се кандидатира отново.
    Ваксинации срещу 5-нист тиф в Подуене.
    В безмитния магазин на Барселонското летище са изкупени всички парфюми „Шанел N5"
    Кметът Борисов в дилема: Как да бъде новото име на Подуене? 5уене или 5рич.
    Започва отново производството на Водка N5
    Трамвай N 5 с нов хит.
    Очаквайте утре, вестник „Стандарт" с DVD „5-имата от Моби Дик"
    Шалке04 ще се побратимява с Левски05
    Топузаков закъснява за полета от Барселона: „HO 5-има 5-ко не чакат"
    147 1.6 TS

Comment

• Уважаеми г-н Асис де Мореира, скъпи Роналдиньо!

Защо така, бе моето момче? За кой дявол ти беше да ни вкарваш тоз последен, пети гол в последната минута, а?
      Защо реши да развееш плитки и усмивки към Георги Петков и да накараш пустата му топка да свие почти под ъгъл и да се мушне в нашата обругана вече четири пъти врата?
      Не си човек, признай си. Не помисли ли за няколкото милиона левскарски, не, а български сърца, свити като незабележими точки в последните минути на мача?
      Аз вярвах в теб. Харесвах те много. Усмихнах ти се даже, когато се поздравяваше с нашите преди да започне срещата.
      Харесах и червената ти лента... тайно мислех да си накъдря косата. Дори говорих със зъболекаря ми за дентална операция. Но ти ме разочарова.
      Капка милост не показа нито ти, нито твоите хора. Някакъв дружески бас ли бяхте хванали, не искахте да остане някой неразписал се, що ли?
      И с това ритане, никак не беше красиво. Нямаме втори резервен отбор, за разлика от вас и си го пазим и гледаме.
      Нали с тия същите момчета ще се видиш тук, в София, как ще се погледнете тогава?
      А като започнат нашите да ви вкарват голове ей така, като на конвейра? И за това не помисли, нали??
      Ще си спомниш тогава, мили ми Роналдиньо, за 12 септември, сърцето ти ще свие като нашите в последните минути и ще ти прииска да не беше вкарвал онзи гол. Но ще е късно...
      Поздрави майка си от мен и не прекалявай с чипса.

copy/paste dnes.bg
      147 1.6 TS

Comment

• Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Хакери против директор на столова

Ден 1-ви
          Хакер влиза в обществена столова и с възмущение забелязва, че всеки може да развие солницата и да сипе вътре каквото и да е. Прибира се той вкъщи и пише гневно писмо на директора: "Аз, meG@Duc|, открих уязвимост на солниците във Вашата столова. Злоумишленик може да сипе в тях отрова. Вземете мерки спешно!"

Ден 2-ри
          Директорът сред прочие делови писма прочита горното и вдига рамене: "На кой идиот може да му дойде това на ума?"

Ден 5-ти
          Хакерът идва в столовата и сипва във всички солници отрова. Загиват 300 души, директора три месеца го влачат в следствие и съд и го оправдават за липса на престъпен състав. Хакерът пише писмо в стил "Видяхте ли?!!"

Ден 96-ти
          Директорът купува солници със специално проектиран катинар с код. Посетителите чувстват, че някаква идея в тоя живот им убягва.

Ден 97-ми
          Хакерът забелязва, че дупките в солниците пропускат сол в двете посоки. И не само сол. Той пише възмутено писмо на директора и пикае във всички солници. 300 човека престават да посещават столовата, 30 попадат в болница с отравяне. За капак пише на директора СМС "Как е?" Директора три месеца го мотаят по съдилища и му дават година условно.

Ден 188-ми
          Директорът се заклева до края на живота си да няма нищо общо със заведения за хранене и мирно да пренася дървени трупи в Сибир. Инженерите разработват нова конструкция солници с едностранна клапа. Междувременно сервитьорките прибират старите солници и раздават сол по заявка.

Ден 190-ти
          Хакерът гепва 1 нова солница от стола и вкъщи изучава устройството й. Пише гневно писмо на новия директор: "Аз, meG@Duc|, задигнах 1 солница и намирам този факт за възмутителен! Всеки може да задигне солница от Вашата столова!" Директорът - заклет трезвеник - прочита писмото, прибира се вкъщи и удря една водка.

Ден 193-ти
          Хакерът отива в стола и вижда, че всички солници са закрепени към масите с вериги. На поредната сбирка на хакерите се похвалва със своите успехи и получава заслужена награда за защита интересите на обществото и потребителите. За щастие директорът не научава за това и няма да се пропие преждевременно.

Ден 194-ти
          В рамките на гениално обмислена операция всички хакери от сбирката се промъкват в столовата и изсипват всичката сол в джобовете си. Хакерът meG@Duc| пише възмутено писмо на директора, че в тази столова няма никаква грижа към потребителя и всеки може да лиши честния човек от сол за един миг. Спешно са нужни дозатори на солта, работещи след логване с парола.

Ден 196-ти
          Инженерите с пот на лицата работят над нов модел солница, докато сервитьорките пак раздават сол по заявка. Директорът си взема отпуск и заминава на Сейшелските острови, където се храни само в стаята си в хотела, избягвайки закусвални, ресторанти и барове.

Ден 200
          Посетителите на столовата с ужас откриват, че за да си сипят малко сол, трябва да отидат при сервитьорката и да си покажат личната карта, за да получат специален 8-символен код за еднократна употреба за активиране на солницата. За черния пипер процедурата се повтаря.
          Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
          2003 Honda CBR 954 RR

Comment

• Рекордна скорост за предаване на информация на малко разстояние е била
            достигната днес в офис на една компютърна фирма при падането от стелаж
            на височина 1 м на кутия,съдържаща 20 бр Seagate Barracuda 300GB. Общият
            обем на предадената на разстояние 1 метър информация е 300*20*8 =48 000
            гигабита, като времето за предаване е било t=sqrt(2h/g)=0.4 секунди. При
            това средната скорост за предаване на информация се получава 120 терабита/с!
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Това последно съм го тествал наистина с 300 Харда... трябваше да сглобяваме няколкостотин машини и тия 300 харда бяха на една витрина и тя зе че падна няма такава бърза размяна на информация чесно ви казвам
              TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Comment

• http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=911234
                http://forums.data.bg/viewtopic.php?p=6344115
                sigpic
                Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• През 1985 година в Москва, на финала за състезанието "знаещи" остават руските и българските всезнайковци. Въпросът бил следният :
                    Вървят си Адам и Ева по райските алеи, внезапно из шубраците изкача една змия и захапва Адам по пениса. Ева веднага се заема със смученето на пениса за да изсмуче отровата, пита се, каква е постъпката на Ева, хуманна или сексуална?
                    - Хуманна - взимат преднина руснаците - Хуманна разбира се!
                    - Обосновете се - подканил ги водещия.
                    - За да спаси живота му, поема риска да му прави свирка ...
                    - Сексуална е - обажда се един от българския отбор -
                    По пътя на логиката стигнахме до следния извод :
                    1. Адам е вървял, следователно е бил прав, което ще рече, пениса му е бил на около 90 см от земята, а учените са доказали, че змиите, немогат да се надигат на повече от 40 см височина.
                    2.Допускаме, че за да го ухапе змията, пенисът му трябва да е минимум 50 см, еееее ако има такъв дълъг пенис, той би могъл сам да си го смуче, следователно постъпката на Ева е сексуална.
                    Българите печелят турнира!

===============================================

Американец, французин и руснак спорят кой има по-големи самолети. Американецът :
                    - Нашите самолети са толкова големи, че вътре може да се съберат едновременно пехотен и танков взвод.
                    Французинът :
                    - А нашите са толкова големи, че в тях могат да се съберат два пехотни и два танкови взвода!
                    Руснакът :
                    - Аз пък миналата седмица имах следния случай. Летим с командира по задача. По едно време той ми вика : "Я отиди отзад и виж какво шуми в салона!". Взимам аз мотоциклета и отивам. За два часа обиколих целия салон и нищо не намирам. Приближавам се към най-далечния ъгъл и какво да видя - единият илюминатор забравен отворен, някакъв АН - 24 се промъкнал през него и лети около лампата ...

И една молба, към новите потребители, многократно съм го казвал - нека тази тема си остане само за смешките - без коментари иначе се разводнява фън-а
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Една млада сръбска мома отишла на изповед.
                      - Дедо попе, не мой да си представиш. Бех у гората, велики муж срещнах и он даде курец да го държам ...
                      - Знам, дъще, знам - 10 дана пост.
                      На другия ден отново.
                      - Дедо попе, пак одих у гората и велики муж ми тури курец у путица.
                      - Знам, дъще, знам - още 10 дана пост.
                      На третия ден момата влетяла при попа и започнала :
                      - Дедо попе, пак бех у гората и великио муж ...
                      - Знам, дъще, знам.
                      - Нищо незнаеш - он ми даде го жвакам!
                      Търси попа из книгите ден-два, нищо не намира и решил да помоли Господ за съвет.
                      - Господи Боже мой, какво да й дам на тази мома за жвакане?
                      Господ се показал иззад едно облаче и казал :
                      - Ако е жвакала лепо - до 50 нови динара ...
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Бах го другарко....

http://www.shermix.com/video.php?id=681
                          145 2.0 TS

Comment

• В един хладилник са наредени едно до друго десет яйца. Първото смушква второто:
                            - Оня, десетият, никак не ми харесва! Никаква корпоративна култура няма. Чист пънкар! Гледай го как се самоизтъква! Я му предай на тоя --- сплескан, че ние тук сме екип, и не търпим индивидуалисти!
                            Вторият на третия:
                            - Първият ме помоли да предам, че десетият се дели от екипа. А ние сме сплотен колектив, един за всички, всички за един!
                            Третият - на четвъртия, четвъртият - на петия, петият - на шестия, шестият - на седмия, седмият - на осмия...
                            Осмият на деветия:
                            - Я, колега, кажи на оня рошавия, че ние всички трябва да се държим заедно!
                            Деветият на десетия, побутвайки го:
                            - Знаеш ли какво, приятелче... Ти не се вписваш в екипа. Ние тук имаме корпоративен дух, тийм-билдинг, тъй да се каже... Като едно семейство
                            сме... Ние сме корпорация... Трябва да се държим заедно...
                            Десетият:
                            - Колко! Пъти! Да ви повтарям! АЗ СЪМ КИВИ, АЗ СЪМ КИВИ, АЗ СЪМ КИВИИИИИ!!!
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Македонски език роден наш!

Компјутерска терминологија

TCP/IP - Три црни пива/И Пуканки
                              DHCP - Дупли Хмељ за Црни Пива
                              WINS - Вино Има, Наточи за Сите
                              ASP- Ајде Сите Пијте
                              PPP- Пијам Пиво Попладне
                              DVD- Дај Вино Друже
                              ISA- Идат Старите Алкохоличари
                              GPS - Горско Пиво за Сите
                              ODBC - Однеси Два Балантајна на Цурине
                              DNS - Дај Ни Соленки
                              ARP - Ајде Радосни Пијаници
                              PAP - Пеколно Алкохоличарите повраќаат
                              ADO - Алкохолот Доаѓа Одма
                              .NET - Нека Етанол Тече
                              SRC - Сепак Ракија за Цурите
                              AGP - Алкохол Господата Пијат
                              DDR - Донеси Домашна Ракија
                              FTP - Ферментација Топла Препорачувам
                              UTP - У Тегла Пијам
                              AGP - Ајде Голтни Пивце
                              TELNET - Точено Ефтино Литро Ноќе Елиминира Тегоби
                              PING - Пивска Индустрија Некогашен Гигант
                              WWW - Водка Води кон Вандализам
                              3D- 3 Домашни
                              GPRS - Големо Пиво и Ракија Сместа!
                              BMP - Бил Мамурен После...
                              USB - Уживај во Стрејт Бурбон
                              DSL - Дај за Сите Лозова
                              P2P - Прати 2 Пива
                              CSS - Цврцкај само Смирноф
                              DOS - Дај Отвори Смирноф
                              ISDN - Исто Само Дупло Наточи
                              PDF - Пиеме До Фајронт
                              MP3 - Мали Пива 3
                              JPG - Јагодинско Пиво Големо
                              TTF - Точи Таа Финландијата
                              UPS - Удри По Шљивовица
                              SQL - Стави Коцка Лед
                              VoIP - Вињакот Одма Испиј го Пијандуро!
                              WIN XP - Водка Исклучиво на ЕКС Пијам
                              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Събрали се учени - лингвисти на симпозиум, за да обсъждат езиковите проблеми. По едно време така се обърнала посоката на дискусията, че всеки взел да хвали колко съвършен е неговият език, как дадено чувство можело най-добре да се изрази и т. н. Нашият представител слушал, слушал, па накрая му писнало да слуша глупости, станал и теглил следната реч:
                                "Дами и господа, моите почитания към вашите езици, но няма по-богат и цветист език от българския. Ето тук съм ви приготвил няколко примера в подкрепа на твърдението ми:
                                1. Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
                                2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си. Или - готина, по-готина, най-готина, бафмааму.
                                3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има - Бил съм се напил.
                                4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
                                5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don't know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "ебеш ли му мамата!", "а - сега ме хвана!"
                                6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова".

На последната 6- та точка американският делегат не повярвал и казал "Не го вярвам това, че една дума може да замести коя да е дума в езика, аз лично ще проверя това!"
                                Разбира се Mr. Smith заповядайте в БГ да проверите!

И така мистър Томас Смит хванал самолета, прелетял океана и още веднага на аерогара София решил да пробва вълшебната дума. Отишъл на информацията и казал: "Моля ви, таковайте ми едно такси" - няма проблем, служителката набрала един номер и таксито пристига. Изненаданият Мистър Смит се качва в таксито и казва на шофьора: "Моля ви таковайте ме до най-луксозния хотел в София" - няма проблем - бум в Шератон. Още по-изненадан отива на рецепцията и казва: "Моля ви таковайте ми една стая за 5 нощувки" - няма проблем регистрират го дават му ключа и момчето му занася багажа до стаята. Томас е като треснат, но продължава да тества думата не вярвайки на ушите и очите си - сяда в ресторанта и казва: Моля ви таковайте ми мешана такова с шопска такова и едно такова Каберне Совиньон - след малко иде мешаната скара, шопската салата и виното. "Oh my God, he was right - it really works" признал накрая Тома неверни. На сутринта станал и тръгнал към банята, но се сетил, че предишната вечер му направила впечатление една старинна сграда недалеч от хотела и един минувач го информирал, че това е Централна Баня, та нашият човек решил да я пробва как е, щото в неговата модерна държава няма такива работи. Влезнал човека да се къпе, но там нямало четка с дълга дръжка, с която да си търка гърба и той помолил един пич да му сапуниса гърба с думите "Моля ви, таковайте ме отзад". При което оня се оказал услужлив човечец - (ми чужденец все пак - няма да го оставим с впечатлението, че не сме гостоприемни я!) - и съответно го "таковал". Томас Смит останал доста изненадан от събитията, но си замълчал (все пак чужда държава, може пък тук това да е нормално) и като се върнал в Щатите - споделил си преживяванията, при което доцент Ганев се плеснал по челото и казал, о, аз забравих да ви предупредя колега, че "таковане" има и малко по-различно значение....
                                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                                X